Groenten & Fruit

V-Tech levert voor deze branche hoogwaardige apparatuur ten behoeve van het verpakken van de diverse producten.


In de verpakkingslijnen levert V-Tech roestvast stalen tray ontnestmachines, beladers/vullers, interntransport systemen en dekselapparatuur. Deze lijnen variëren in capaciteit; ontnesten tot meer dan 200 tray's per minuut. Ze verwerken de meest voorkomende verpakkingsvarianten van tray’s /schalen (rechthoekig, ovaal en bekers of cups) en deksels. Ook te verwerken in de uitvoeringen van foam als aluminium (geen beschadigingen van de randen).

 

Al deze machines kunnen worden ingezet in volautomatische proceslijnen, samen met de meest voorkomende en gangbare productiemachines van gerenommeerde fabrikanten van groenten of fruit verwerkingsapparatuur, weegapparatuur, Pick&Place systemen en topsealmachines. Bijvoorbeeld voor het vullen van salades, tomaten, paprika, gemengde salade, gesneden groenten of fruit, champignons, broccoli, peterselie, bieslook, sterrenkers, taugé, uien, zuurkool, aardbeien, meloen, ananas, bladgroenten en druiven.
 
Ten behoeve van de verwerking en kwaliteit van uw verse producten behoren ook groentewassers, separatie- of sorteersystemen (schudsystemen als tril of schudgoten, schudzeven en trommelsorteersystemen). Daarnaast levert V-Tech voor deze branches hoogwaardige apparatuur ten behoeve van de verwerking, bereiding en transport van de diverse producten. In uw proceslijnen leveren wij roestvast stalen transportsystemen (opvoerbanden, schudgoten, transportbanden, rollenbanen), overzetsystemen, in-liners, draaitafels, droogbanden, bewerkingstafels, opslag bakken, toolracks en groentewassers.

 

    
 

Servo motoren voor V-Tech

Gebruik van Groschopp servo technologie voor V-Tech Line schroefontnesters

Lees meer

Dekselaar voor internationale retailer

Dekselaar voor internationale retailer

Lees meer

Dubbelbaans ontnester en dekselaar visverwerkende industrie.

 

Voor een nieuwe verpakkingslijn in de visverwerkend industrie is wederom gekozen voor apparatuur van V-Tech Holland.

Lees meer

Flexibele schroefontnester voor aluminium schalen

Een bekende vleesverwerker in Nederland heeft wederom gekozen voor een V-Tech Line flexibele schroefontnester.

Lees meer

V-Tech Line dubbelbaans dekselaar

Voor dubbelbaans verpakkingslijnen is er een 2-baans dekselapplicator beschikbaar.

Lees meer

Flexibele 2-baans schroefontnester

Flexibele schroefontnester/buffer voor 2-baans verpakkingslijnen.

Lees meer

^ Naar boven