Groenten & Fruit

V-Tech levert voor deze branche hoogwaardige apparatuur ten behoeve van het verpakken van de diverse producten.


In de verpakkingslijnen levert V-Tech roestvast stalen tray ontnestmachines, beladers/vullers, interntransport systemen en dekselapparatuur. Deze lijnen variëren in capaciteit; ontnesten tot meer dan 200 tray's per minuut. Ze verwerken de meest voorkomende verpakkingsvarianten van tray’s /schalen (rechthoekig, ovaal en bekers of cups) en deksels. Ook te verwerken in de uitvoeringen van foam als aluminium (geen beschadigingen van de randen).

 

Al deze machines kunnen worden ingezet in volautomatische proceslijnen, samen met de meest voorkomende en gangbare productiemachines van gerenommeerde fabrikanten van groenten of fruit verwerkingsapparatuur, weegapparatuur, Pick&Place systemen en topsealmachines. Bijvoorbeeld voor het vullen van salades, tomaten, paprika, gemengde salade, gesneden groenten of fruit, champignons, broccoli, peterselie, bieslook, sterrenkers, taugé, uien, zuurkool, aardbeien, meloen, ananas, bladgroenten en druiven.
 
Ten behoeve van de verwerking en kwaliteit van uw verse producten behoren ook groentewassers, separatie- of sorteersystemen (schudsystemen als tril of schudgoten, schudzeven en trommelsorteersystemen). Daarnaast levert V-Tech voor deze branches hoogwaardige apparatuur ten behoeve van de verwerking, bereiding en transport van de diverse producten. In uw proceslijnen leveren wij roestvast stalen transportsystemen (opvoerbanden, schudgoten, transportbanden, rollenbanen), overzetsystemen, in-liners, draaitafels, droogbanden, bewerkingstafels, opslag bakken, toolracks en groentewassers.

 

    
 

V-Tech lanceert lucht desinfectierobots in de BeNeLux

Voor lokale luchtbehandeling introduceert V-Tech de BooCax desinfectie robottechnologie.

Lees meer

V-Tech distributeur Harkom verticale vulmachines

V-Tech Holland is nu ook distributeur van HARKOM verticale vulmachines in de BeNeLux.

Lees meer

VTech dekselaar voor emmers

Nieuwe dekselaar voor emmers in gebruik genomen.

Lees meer

Nieuwe basic schroefontnester

Nieuwe compacte basic schroefontnester, type VTSD-1D

Lees meer

Tray ontnester - kratten vulsysteem champignons en soft fruit.

VT60V 3x3 tray ontnester met krattentransport - (ont)stapel systeem

 

 

Lees meer

Servo motoren voor V-Tech

Gebruik van Groschopp servo technologie voor V-Tech Line schroefontnesters

Lees meer

^ Naar boven