Zuivel / Kaas

Ten behoeve van de verwerking en kwaliteit van verse zuivelproducten levert V-Tech roestvast stalen tray- ontnestmachines, beladers/vullers, interntransportsystemen en dekselapparatuur.

 

Deze lijnen variëren in capaciteit; tot 140 verpakkingen per minuut voor het beladen met product en ontnesten meer dan 200 tray's per minuut. Ze verwerken de meest voorkomende verpakkingsvarianten (tray's of ronde cups/ bekers in kunststof, aluminium of foam).

 

Al deze machines kunnen worden ingezet in volautomatische proceslijnen, samen met de meest voorkomende en gangbare productiemachines van gerenommeerde fabrikanten van Zuivel verwerkingsapparatuur, slicers, weegapparatuur, Pick&Place systemen en topsealmachines. Bijvoorbeeld voor het beladen/vullen van blokjes kaas, plakken kaas, Feta en geraspte kaas.
 
Daarnaast levert V-Tech voor deze branche hoogwaardige apparatuur ten behoeve van de verwerking en transport van de diverse producten. In uw proceslijnen levert M-Tech roestvast stalen transportsystemen als (vacuüm)leiding systemen voor transport van vloeibare (grond)stoffen, product of poeders. Tevens worden opvoerbanden, schudgoten, transportbanden of rollenbanen en opslagcontainers, tanks of vaten geleverd. Dit alles voor grondstoffen, halffabricaat of gereed product, verpakte producten of bulkverpakkingen.

  

V-Tech Line dubbelbaans dekselaar

Voor dubbelbaans verpakkingslijnen is er een 2-baans dekselapplicator beschikbaar.

Lees meer

Flexibele 2-baans schroefontnester

Flexibele schroefontnester/buffer voor 2-baans verpakkingslijnen.

Lees meer

Ontnester voor inlegvellen, kartons en blisters

Ontnester ontwikkeld voor inlegvellen, karton en blister verpakkingen.

Lees meer

Dubbelbaans ontnesters van V-Tech

Om dubbelbaans verpakkingslijnen van schalen te voorzien is de V-Tech Line series aangevuld met een 2-tal flexibele schalen ontnesters.

Lees meer

Eerdere nieuwsberichten van V-Tech

Lees meer

^ Naar boven