Kant-en-Klaar Maaltijden

V-Tech levert voor deze branche hoogwaardige apparatuur ten behoeve van het verpakken van de diverse kant-en-klaar maaltijden.


In de verpakkingslijnen levert V-Tech roestvast stalen tray ontnestmachines, beladers/vullers, interntransport systemen en dekselapparatuur. Deze lijnen variëren in capaciteit; ontnesten tot meer dan 200 tray's per minuut. Ze verwerken de meest voorkomende verpakkingsvarianten van tray’s /schalen (rechthoekig, ovaal en bekers of cups) en deksels. Ook te verwerken in de uitvoeringen van foam als aluminium (geen beschadigingen van de randen).
 
Al deze machines kunnen worden ingezet in volautomatische proceslijnen, samen met de meest voorkomende en gangbare productiemachines van gerenommeerde fabrikanten van vulapparatuur, weegmachines, Pick&place systemen en topsealmachines.  Bijvoorbeeld voor het beladen/vullen van pastaproducten als bami, lasagne, pizza's maar ook volledige maaltijden als stamppot en aardappelen met vlees en groenten. Denk ook aan het verpakken van Chinees/Indische maaltijden.
 
Daarnaast levert V-Tech voor deze branches hoogwaardige apparatuur ten behoeve van de verwerking, bereiding en transport van de diverse producten. Voor de productbereiding kennen we ook mengers en mengtanks, kookketels, transportsystemen (opvoerbanden, schudgoten, transportbanden, rollenbanen), overzetsystemen, in-liners, draaitafels, droogbanden, bewerkingstafels, opslag bakken, etc.

 

kk09.jpg

Servo motoren voor V-Tech

Gebruik van Groschopp servo technologie voor V-Tech Line schroefontnesters

Lees meer

Dekselaar voor internationale retailer

Dekselaar voor internationale retailer

Lees meer

Dubbelbaans ontnester en dekselaar visverwerkende industrie.

 

Voor een nieuwe verpakkingslijn in de visverwerkend industrie is wederom gekozen voor apparatuur van V-Tech Holland.

Lees meer

Flexibele schroefontnester voor aluminium schalen

Een bekende vleesverwerker in Nederland heeft wederom gekozen voor een V-Tech Line flexibele schroefontnester.

Lees meer

V-Tech Line dubbelbaans dekselaar

Voor dubbelbaans verpakkingslijnen is er een 2-baans dekselapplicator beschikbaar.

Lees meer

Flexibele 2-baans schroefontnester

Flexibele schroefontnester/buffer voor 2-baans verpakkingslijnen.

Lees meer

^ Naar boven