Kant-en-Klaar Maaltijden

V-Tech levert voor deze branche hoogwaardige apparatuur ten behoeve van het verpakken van de diverse kant-en-klaar maaltijden.


In de verpakkingslijnen levert V-Tech roestvast stalen tray ontnestmachines, beladers/vullers, interntransport systemen en dekselapparatuur. Deze lijnen variëren in capaciteit; ontnesten tot meer dan 200 tray's per minuut. Ze verwerken de meest voorkomende verpakkingsvarianten van tray’s /schalen (rechthoekig, ovaal en bekers of cups) en deksels. Ook te verwerken in de uitvoeringen van foam als aluminium (geen beschadigingen van de randen).
 
Al deze machines kunnen worden ingezet in volautomatische proceslijnen, samen met de meest voorkomende en gangbare productiemachines van gerenommeerde fabrikanten van vulapparatuur, weegmachines, Pick&place systemen en topsealmachines.  Bijvoorbeeld voor het beladen/vullen van pastaproducten als bami, lasagne, pizza's maar ook volledige maaltijden als stamppot en aardappelen met vlees en groenten. Denk ook aan het verpakken van Chinees/Indische maaltijden.
 
Daarnaast levert V-Tech voor deze branches hoogwaardige apparatuur ten behoeve van de verwerking, bereiding en transport van de diverse producten. Voor de productbereiding kennen we ook mengers en mengtanks, kookketels, transportsystemen (opvoerbanden, schudgoten, transportbanden, rollenbanen), overzetsystemen, in-liners, draaitafels, droogbanden, bewerkingstafels, opslag bakken, etc.

 

kk09.jpg

V-Tech Line dubbelbaans dekselaar

Voor dubbelbaans verpakkingslijnen is er een 2-baans dekselapplicator beschikbaar.

Lees meer

Flexibele 2-baans schroefontnester

Flexibele schroefontnester/buffer voor 2-baans verpakkingslijnen.

Lees meer

Ontnester voor inlegvellen, kartons en blisters

Ontnester ontwikkeld voor inlegvellen, karton en blister verpakkingen.

Lees meer

Dubbelbaans ontnesters van V-Tech

Om dubbelbaans verpakkingslijnen van schalen te voorzien is de V-Tech Line series aangevuld met een 2-tal flexibele schalen ontnesters.

Lees meer

Eerdere nieuwsberichten van V-Tech

Lees meer

^ Naar boven