Diervoeder

In de diervoeder verpakkingslijnen levert V-Tech roestvast stalen tray ontnestmachines, beladers/vullers, interntransport systemen en dekselapparatuur.

 

Deze lijnen variëren in capaciteit; tot 140 verpakkingen per minuut voor het beladen met product en ontnesten tot meer dan 200 tray's per minuut. Ze verwerken de meest voorkomende verpakkingsvarianten van tray’s /schalen (rechthoekig, ovaal en emmertjes, bekers of cups) en deksels. Ook te verwerken in de uitvoeringen van foam of aluminium (geen beschadigingen van de randen).
 
Al deze machines kunnen worden ingezet in een volautomatische proceslijn, samen met de meest voorkomende en gangbare productiemachines van gerenommeerde fabrikanten. Bijvoorbeeld voor het vullen van voeder voor honden, katten, konijnen, vogels, vissen, etc. Denk aan brokken, zaden, snoepjes, speeltjes, etc.
 
Daarnaast levert V-Tech RVS transportsystemen, overzetsystemen, in-liners, draaitafels, bewerkingstafels, opslag bakken, toolracks,
proces- en opslagtanks en dergelijke.
 

V-Tech Line dubbelbaans dekselaar

Voor dubbelbaans verpakkingslijnen is er een 2-baans dekselapplicator beschikbaar.

Lees meer

Flexibele 2-baans schroefontnester

Flexibele schroefontnester/buffer voor 2-baans verpakkingslijnen.

Lees meer

Ontnester voor inlegvellen, kartons en blisters

Ontnester ontwikkeld voor inlegvellen, karton en blister verpakkingen.

Lees meer

Dubbelbaans ontnesters van V-Tech

Om dubbelbaans verpakkingslijnen van schalen te voorzien is de V-Tech Line series aangevuld met een 2-tal flexibele schalen ontnesters.

Lees meer

Eerdere nieuwsberichten van V-Tech

Lees meer

^ Naar boven