Overige toepassingen

V-Tech werkt met u samen om een productielijn te ontwikkelen dat beantwoord aan de eisen van uw product en past bij uw bedrijf.

Bij eventuele ontwikkeling of installatie werken wij samen met diverse partners op het gebied van topsealmachines, portioneermachines, vullers, multi-head weegmachines. Maar ook met leveranciers van trays, bakken, bekers of cups, etc. Dit alles geeft u de zekerheid van een effectieve en efficiënte verpakkingslijn.
 
De specialisten van V-Tech bieden u vrijblijvend advies omtrent uw verpakkingsmogelijkheden. U zit aan tafel met ervaren medewerkers, welke bekend zijn in de diverse branches en zowel een langdurige achtergrond hebben in de voedingsmiddelen technologie als een achtergrond h p het gebied van techniek en procestechnologie. Deze professionals werken gedurende het gehele proces met u samen om uw optimale verpakkingssysteem op tijd te leveren.

V-Tech heeft de unieke positie om u diverse keuzes te kunnen maken voor het verpakken van uw levensmiddelen, consumptiegoederen, medische en industriële producten. Op basis van onze originele technologieën ontwikkelen wij de optimale productielijn voor uw product.
 
Denkt u hierbij aan: Producten voor huisdieren, Elektronica, Huishoudproducten, Reinigingsmiddelen, Bureauartikelen, Gereedschappen, Bouwmaterialen, Industriële onderdelen en reserveonderdelen, veevoeder, visvoer en sportvisserij producten.
 
Neem daarom contact op met V-Tech en wij helpen u verder.
 Servo motoren voor V-Tech

Gebruik van Groschopp servo technologie voor V-Tech Line schroefontnesters

Lees meer

Dekselaar voor internationale retailer

Dekselaar voor internationale retailer

Lees meer

Dubbelbaans ontnester en dekselaar visverwerkende industrie.

 

Voor een nieuwe verpakkingslijn in de visverwerkend industrie is wederom gekozen voor apparatuur van V-Tech Holland.

Lees meer

Flexibele schroefontnester voor aluminium schalen

Een bekende vleesverwerker in Nederland heeft wederom gekozen voor een V-Tech Line flexibele schroefontnester.

Lees meer

V-Tech Line dubbelbaans dekselaar

Voor dubbelbaans verpakkingslijnen is er een 2-baans dekselapplicator beschikbaar.

Lees meer

Flexibele 2-baans schroefontnester

Flexibele schroefontnester/buffer voor 2-baans verpakkingslijnen.

Lees meer

^ Naar boven