Overige toepassingen

V-Tech werkt met u samen om een productielijn te ontwikkelen dat beantwoord aan de eisen van uw product en past bij uw bedrijf.

Bij eventuele ontwikkeling of installatie werken wij samen met diverse partners op het gebied van topsealmachines, portioneermachines, vullers, multi-head weegmachines. Maar ook met leveranciers van trays, bakken, bekers of cups, etc. Dit alles geeft u de zekerheid van een effectieve en efficiënte verpakkingslijn.
 
De specialisten van V-Tech bieden u vrijblijvend advies omtrent uw verpakkingsmogelijkheden. U zit aan tafel met ervaren medewerkers, welke bekend zijn in de diverse branches en zowel een langdurige achtergrond hebben in de voedingsmiddelen technologie als een achtergrond h p het gebied van techniek en procestechnologie. Deze professionals werken gedurende het gehele proces met u samen om uw optimale verpakkingssysteem op tijd te leveren.

V-Tech heeft de unieke positie om u diverse keuzes te kunnen maken voor het verpakken van uw levensmiddelen, consumptiegoederen, medische en industriële producten. Op basis van onze originele technologieën ontwikkelen wij de optimale productielijn voor uw product.
 
Denkt u hierbij aan: Producten voor huisdieren, Elektronica, Huishoudproducten, Reinigingsmiddelen, Bureauartikelen, Gereedschappen, Bouwmaterialen, Industriële onderdelen en reserveonderdelen, veevoeder, visvoer en sportvisserij producten.
 
Neem daarom contact op met V-Tech en wij helpen u verder.
 V-Tech lanceert lucht desinfectierobots in de BeNeLux

Voor lokale luchtbehandeling introduceert V-Tech de BooCax desinfectie robottechnologie.

Lees meer

V-Tech distributeur Harkom verticale vulmachines

V-Tech Holland is nu ook distributeur van HARKOM verticale vulmachines in de BeNeLux.

Lees meer

VTech dekselaar voor emmers

Nieuwe dekselaar voor emmers in gebruik genomen.

Lees meer

Nieuwe basic schroefontnester

Nieuwe compacte basic schroefontnester, type VTSD-1D

Lees meer

Tray ontnester - kratten vulsysteem champignons en soft fruit.

VT60V 3x3 tray ontnester met krattentransport - (ont)stapel systeem

 

 

Lees meer

Servo motoren voor V-Tech

Gebruik van Groschopp servo technologie voor V-Tech Line schroefontnesters

Lees meer

^ Naar boven