Industriële componenten

Voor het verpakken van industriële componenten en ijzerwaren/bouwmaterialen, levert V-Tech tray ontnestmachines, vullers, transportsystemen en dekselapparatuur.

 

Deze lijnen variëren in capaciteit; tot 140 verpakkingen per minuut voor het vullen met product en ontnesten tot meer dan 200 tray's per minuut. Ze verwerken de meest voorkomende verpakkingsvarianten van bakjes, emmertjes of bekers alsook deksels. De lijnen verwerken ook verpakkingsuitvoeringen in foam of aluminium .
 
Al deze machines kunnen worden ingezet in een volautomatische proceslijn, samen met de meest voorkomende en gangbare productiemachines van gerenommeerde fabrikanten. Bijvoorbeeld voor het afvullen van spijkers, schroeven, moeren, popnagels, bouten, pluggen, electronika delen, kroonsteentjes, klemmetjes, etc.
 
Daarnaast levert V-Tech RVS transportsystemen, overzetsystemen, rollenbanen, opvoerbanden, trechters, in-liners, draaitafels en dergelijke.

 
V-Tech Line dubbelbaans dekselaar

Voor dubbelbaans verpakkingslijnen is er een 2-baans dekselapplicator beschikbaar.

Lees meer

Flexibele 2-baans schroefontnester

Flexibele schroefontnester/buffer voor 2-baans verpakkingslijnen.

Lees meer

Ontnester voor inlegvellen, kartons en blisters

Ontnester ontwikkeld voor inlegvellen, karton en blister verpakkingen.

Lees meer

Dubbelbaans ontnesters van V-Tech

Om dubbelbaans verpakkingslijnen van schalen te voorzien is de V-Tech Line series aangevuld met een 2-tal flexibele schalen ontnesters.

Lees meer

Eerdere nieuwsberichten van V-Tech

Lees meer

^ Naar boven