Eerdere nieuwsberichten van V-Tech

01 augustus 2012

2016

 

V-Tech verpakkingslijn voor het verpakken van hamburgers in verschillende verpakkingsvarianten.

 

Voor de internationale markt is in samenspraak met GEA deze belader gemaakt om de hamburgers van de GEA Multiformer 400/600 te kunnen verpakken in voorgevormde trays. Deze flexibele lijn combineert de servo productbelader, samen met de Universele schroefontnester VTSDB en een speciale transfer band vanaf de Multiformer. Hiermee is het mogelijk om zonder wisselsets verschillende verpakkingsvarianten te produceren.

Schuimschalen, plasticschalen als ook aluminium schalen kunnen worden verwerkt in verschillende formaten. Dit maakt het mogelijk om hamburgers enkelstuks, per 2, 3 of zelfs 4 stuks te verpakken en desgewenst gestapeld tot een maximum van 3 lagen = 12 hamburgers per verpakking. De servo gestuurde banden zorgen er voor dat de batch hamburgers uit de vormmachine worden geformeerd tot het juiste aantal per verpakking.

 

De lijn bestaat uit een:
- V-Tech Line Transfer baan
- V-Tech Line Servo product belader VTCRPL
- V-Tech Line Universele schroefontnester VTSDB

+
- Multiformer 400/600 GEA
- Topsealer (De lijn is te combineren met elke gangbare topsealer.)


Met bovenstaande lijn biedt V-Tech een oplossing voor het flexibel verpakken van hamburgers met hoge capaciteit in voorgevormde schalen.

 

Zie meer details: Case Ready Hamburgerlijn

Voor meer informatie T- 6 8390 5287    info@vtechholland.com

 

 

 

 

2016

 

Een grote internationale speler op het gebied van ‘Healthcare’ producten heeft gevraagd een verpakkingslijn aan te bieden. V-Tech heeft deze handschoen opgepakt en is deze lijn gebouwd.

 

Het betreft een volledig transport systeem voor healthcare producten.

In deze lijn bevinden zich een aantal verpakkingsstations. Twee van deze stations zijn volautomatische flexibele product laders en een hand afpak station. Hierdoor is de producent in staat zeer

flexibel te opereren op basis van de marktvraag.

 

De nieuwe volautomatische schietband stations, bedoeld voor het vullen van de verpakkingen, zijn in Nederland gebouwd en getest alvorens te verzenden naar Amerika. Inmiddels is de lijn in bedrijf gesteld in Amerika.

 

Deze units zijn ook zeer geschikt voor het flexibel verpakken van oa. gesneden kaas en vleeswaren of vers vlees (gehakt, hamburgers, chops) in diverse varianten. Denk aan enkel laags- of meer laags verpakkingen of dakpansgewijs gestapelde producten. Geschikt voor diverse branches.shuttle line
Voor meer informatie T: +31 6 8390 5287   info@vtechholland.com

 

2015

 

V-Tech breidt haar productportfolio uit met een nieuwe compacte ontnester/belader combinatie.

 

Gedurende de afgelopen jaren heeft V-Tech haar aanbod van de V-Tech Line verpakkingsmachines verder uitgebreid.
Voor de markt is de compacte ontnester/belader beschikbaar. Deze machine is de grotere uitgave van de Basic ontnester/belader (VTBasicPL). Deze machines zijn uitermate geschikt voor productie omgevingen met een beperkte ruimte. De lijnen combineren een tray ontnester met een productbelader.

 

De Basic machine heeft een capaciteit tot ca 20-25 tray’s per minuut. De grotere uitgave van deze machine, de VT80HPL, heeft een capaciteit tot meer dan 50 verpakkingen per minuut. Beide machines kunnen in verschillende varianten worden geleverd, afhankelijk van uw lijnopstelling.

 

Tevens kunnen deze machines worden uitgevoerd met UV-C verlichting ten behoeve van een langere houdbaarheid van uw product.

 

Voor meer informatie T- +31 6 8390 5287   info@vtechholland.com

 

VTbasicPL_VTHPL

 

 

2015

 

Om verder tegemoet te komen aan de toenemende vraag om snel, betrouwbaar en flexibel met meerdere tray formaten te kunnen produceren is er de ‘stand alone’ schroefontnester.

 

Deze schroefontnester kenmerkt zich door zijn robuuste uitvoering in RVS en het gebruik van vier unieke flexibele ontnest schroeven welke rechtstreeks door servo motoren worden aangedreven !


Door deze directe aandrijvingen wordt geen gebruik meer gemaakt van vervuilende en vet/slijtage gevoelige tandwiel overbrengingen, tandriem of ketting aandrijvingen. De zeer flexibel instelbare dispencer schroeven zijn direct op de as van de servo motor gemonteerd waardoor deze geruisloos en zeer betrouwbaar hun werk doen.
Deze ontnester is zeer mobiel, voorzien van een touchscreen voor de diverse instellingen en eenvoudig aan de voorzijde of aan de zijkant van een lijn te plaatsen.


Voor meer informatie T- +31 6 8390 5287   info@vtechholland.com

 

vtsd features

 

 

 

 

2013

 

Voor 2013 is bij V-Tech een complete verpakkingslijn beschikbaar voor de voedingsmiddelenindustrie.
Hierbij wordt tevens het design van de V-Tech Line machines geïntroduceerd.

Design
Het  design wordt gekenmerkt door een goede toegankelijkheid, flexibiliteit, betere instelmogelijkheden en een sanitair bouwvorm. Met name de productievloer en onderzijde van de machines zijn beter toegankelijk voor een goede en snelle reiniging.

Reiniging
Ook de toegang tot de ontnester is enorm toegenomen door de eenvoudige constructie van de afscherming waardoor de veiligheidsruiten zeer eenvoudig zijn te verwijderen zonder gereedschappen en voor een zeer grote toegankelijkheid zorgen tijdens reiniging of onderhoud. Tevens is de ontnester voorzien van een grote schuifdeur.

Multi functionaliteit
De afgebeelde productielijn is geschikt voor het verpakken van diverse formaten verpakkingen en producten, bijvoorbeeld 500 gr gehakt tot 2,5 kg gehaktvlees in ½ GN schalen. De beladerunit kan eenvoudig in hoogte worden ingesteld. Daarnaast is de productielijn aangevuld met een lijnverdeler welke tevens is uitgevoerd als draaistation.
Met deze machine kunnen dubbelbaans topseal machines worden voorzien van de kleinere schalen en kunnen de ½ GN schalen 90° worden gedraaid voor het enkelbaans vullen van de topseal machine.


Efficiëntie/kwaliteit
De productband van de belader kan optioneel worden uitgevoerd met UV-C desinfecteer verlichting, ten behoeve van een langere houdbaarheid en/of hogere efficiëntie door langer productieruns alvorens te hoeven reinigen.

Voor meer informatie:
T: +31 6 8390 5287   info@vtechholland.com
Meer producten op: www.vtechholland.com

 

 

 

2012

Compacte ontnester/belader van V-Tech

V-Tech heeft met een gecombineerde trayontnester met productbelader een zeer compacte verpakkingsmachine beschikbaar.

 

In deze machine is tevens UV-C desinfectieverlichting in de productbelader geïntergreerd voor langere houdbaarheid van de verpakte producten.

De machine is zeer geschikt voor het verpakken van producten in tray's tot een capaciteit van ca 20-30 verpakkingen/minuut. Het vloeroppervlak is beperkt tot ca 1 m² (1200 x 700 mm) en de machine is tevens in mobiele uitvoering leverbaar.
De VT Basis PL ontnester/belader kan zeer goed worden gecombineerd met een kleine tot middelgrote portioneermachine of slicer.

Impression VT Basic PL 2-2


In meerdere uitvoeringen leverbaar:

  • Geïntegreerde UV-C desinfectie verlichting.
  • Enkelbaans of dubbelbaans magazijn voor langere buffertijd.
  • Verstelbaar voor 2 tray hoogtes.
  • Ontnesterunit uitwisselbaar ten behoeve van ander tray formaat.Geschikt voor diverse soorten en materialen tray's.
Producten: vers vlees, kaas, vleeswaren, vis, kip, etc.Voor meer informatie:
T: +31(0)6 8390 5287   info@vtechholland.com
Meer producten op: www.vtechholland.com

 

 

 

 

 

 

 

Ga terug

Nieuwe dubbelbaans ontnester en dekselaar voor de visverwerkende industrie.

 

Voor een nieuwe verpakkingslijn in de visverwerkend industrie is wederom gekozen voor apparatuur van V-Tech Holland.

Lees meer

Flexibele schroefontnester voor aluminium schalen

Een bekende vleesverwerker in Nederland heeft wederom gekozen voor een V-Tech Line flexibele schroefontnester.

Lees meer

V-Tech Line dubbelbaans dekselaar

Voor dubbelbaans verpakkingslijnen is er een 2-baans dekselapplicator beschikbaar.

Lees meer

Flexibele 2-baans schroefontnester

Flexibele schroefontnester/buffer voor 2-baans verpakkingslijnen.

Lees meer

Ontnester voor inlegvellen, kartons en blisters

Ontnester ontwikkeld voor inlegvellen, karton en blister verpakkingen.

Lees meer

Dubbelbaans ontnesters van V-Tech

Om dubbelbaans verpakkingslijnen van schalen te voorzien is de V-Tech Line series aangevuld met een 2-tal flexibele schalen ontnesters.

Lees meer

^ Naar boven