Service

Service & Montage
Om u technische ondersteuning te kunnen bieden bij installatie, inbedrijfstelling maar ook voor onderhoud bent u bij V-Tech aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde service medewerkers richten zich naast het inspecteren, onderhoud en revisie ook op het monteren en installeren van constructies, machines of onderdelen hiervan.
 
Dit betekent voor u als opdrachtgever dat u slechts met 1 projectleider voor de hele opdracht te maken krijgt hetgeen de voortgang bevordert. De service medewerkers zijn stuk voor stuk ervaren vakmensen. VCA opgeleid en bekend met de gebruiken en voorschriften in de voeding- en genotsmiddelenindustrie. Voor u als klant betekent dit dat uw opdrachten snel en vakkundig worden uitgevoerd.
 
Werkzaamheden
Installeren, monteren, assembleren en repareren zijn de voornaamste werkzaamheden van V-Tech Services. Naast deze werkzaamheden zijn de medewerkers ook in staat elektrotechnische aansluitingen, besturingsinstallatie/aanpassingen, klein constructie en/of laswerk op locatie uit te voeren.

 

Machinepark
De servicemedewerkers kunnen gebruik maken van de diverse mogelijkheden van het beschikbare machinepark in onze werkplaats. Daarnaast zijn de monteurs ook voorzien van service wagens met de benodigde apparatuur en gereedschappen. Voor u als opdrachtgever betekend dit dat snelle en gedegen hulp voorhanden is.

 

V-Tech lanceert lucht desinfectierobots in de BeNeLux

Voor lokale luchtbehandeling introduceert V-Tech de BooCax desinfectie robottechnologie.

Lees meer

V-Tech distributeur Harkom verticale vulmachines

V-Tech Holland is nu ook distributeur van HARKOM verticale vulmachines in de BeNeLux.

Lees meer

VTech dekselaar voor emmers

Nieuwe dekselaar voor emmers in gebruik genomen.

Lees meer

^ Naar boven