Food

V-Tech Line in de voedingsmiddelen en verpakkingindustrie.

 

Proces- en verpakkingsmachines van V-Tech vinden graag hun weg naar de voedingsmiddelenindustrie. De nieuwe V-Tech Line verpakkingsmachines als tray ontnesters, product beladingsmachines, dekselaars, transportbandsystemen, proces apparatuur en overige ondersteunend equipment worden in Nederland geproduceerd.

V-Tech Venture heeft als onderneming een uitstekende reputatie opgebouwd bij haar (internationale)klanten en middels de productreeks van V-Tech verpakkingsmachines, vervult de onderneming een belangrijke bijdrage in de performance van haar relaties.
 
Vanuit deze positie wordt de V-Tech line reeks verder ontwikkelt en wordt de focus gelegd op verdere uitbreiding van de verpakkingstechnologie. Hiermee ondersteuning gevend aan de continue groei en efficiency verbetering van de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Het stelt u als klant in staat om uw producten met de hoogste kwaliteit en tegen concurrerende kosten aan de consument te presenteren.

V-Tech Line dubbelbaans dekselaar

Voor dubbelbaans verpakkingslijnen is er een 2-baans dekselapplicator beschikbaar.

Lees meer

Flexibele 2-baans schroefontnester

Flexibele schroefontnester/buffer voor 2-baans verpakkingslijnen.

Lees meer

Ontnester voor inlegvellen, kartons en blisters

Ontnester ontwikkeld voor inlegvellen, karton en blister verpakkingen.

Lees meer

Dubbelbaans ontnesters van V-Tech

Om dubbelbaans verpakkingslijnen van schalen te voorzien is de V-Tech Line series aangevuld met een 2-tal flexibele schalen ontnesters.

Lees meer

Eerdere nieuwsberichten van V-Tech

Lees meer

^ Naar boven