Producten

V-Tech Venture ontwikkelt en levert voedselbewerking- en verpakkingsmachines, leidingsystemen, transport- banden en overige ondersteunende equipment voor de voedingsmiddelenindustrie. Hiermee heeft de onderneming een uitstekende reputatie opgebouwd bij haar (internationale)klanten en vervult de onderneming een belangrijke bijdrage in de performance van haar relaties.


Vanuit deze positie ontwikkelt V-Tech Venture zich verder en legt focus op uitbreiding van haar technologie en machine portfolio. Wij geven hiermee ondersteuning aan de continue groei en efficiency verbetering van de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Het stelt onze klanten in staat om haar producten met de hoogste kwaliteit en tegen concurrerende kosten aan de consument te presenteren.

 

Waar draait het om bij V-Tech Line machines ?

Technische innovatie : De ontwikkeling van nieuwe producten en applicaties door onderzoek naar en gebruik van nieuwe technologieën.
Optimaal design : Ten behoeve van een hoge betrouwbaarheid en hygiëne.
Functionaliteit : De juiste capaciteiten toegesneden op de gevraagde processen en te verwerken producten.
Hoogwaardige materialen : Gebruik van de vereiste materialen voor de branche en optimaal bestand tegen corrosie.
Operator- machine interface : Hedendaagse besturingssystemen, PC/PLC techniek, operator interfaces en synchronisatie/communicatie met aanwezige in-line procesapparatuur.
Probleemoplossing : Zorgdragen dat de juiste kennis en kunde wordt aangewend ten behoeve van ondersteuning en adequate oplossingsgerichtheid van de klantaanvragen.
Veiligheid : CE machine richtlijn
Voedselveiligheid : sanitaire/hygiënisch ontwerp en constructie-methoden. Geschikt in HACCP, BRC, IFS GMP + en ISO omgevingen.

 
 
Doel: Kwaliteit ! Een gewaardeerde toeleverancier en partner voor onze relaties te zijn en te blijven !


V-Tech Venture biedt u de beste kwaliteit-prijsverhouding voor onderhoud en reparatie aan bestaande installaties alswel voor de vervaardiging van een nieuw product. De meeste van onze producten worden door onze eigen engineering ontworpen en zij staan bekend als:

  • Innovatief
  • Gespecialiseerd
  • Kostprijsbewust
  • Ervaren
  • Gekwalificeerd
  • Betrokken
  • Praktisch 

    

Overige technologieën

Naast genoemde machines verzorgen wij in productielijnen ook proces apparatuur, verticale vorm-seal machines voor zakken alsmede wegen en/of doseren van producten.

 

Algemene specificaties
De machines zijn geschikt voor inzet in diverse omgevingen! Denk aan disciplines en branches als: Vlees, Vis/Zeevruchten, Gevogelte, Snacks, Dranken, Zuivel, Chocolade, Snoep/Suikerwaren, Bakkerijen, Salades, Frites/Aardappel verwerking, Groenten & Fruit, Kant en klaarmaaltijden, Diervoeder en Non-Food.

 

Hygiene : Sanitaire bouwwijze van de constructies tbv. reiniging. Voedselveiligheid - Tray’s, bekers en deksels worden aan de buitenzijde ontnest !
Geen inwendige vervuiling ten behoeve van langere houdbaarheid van het product. Voldoet aan EU verordening 1935/2004 ‘inzake materialen en voorwerpen bestemd om met levensmiddelen in contact te komen’
Materialen : Geschikt voor diverse typen materialen voor tray's, schalen, cups of bekers van plastic, aluminium, foam (polystyrene) of karton.
Componenten : Gebruik van internationaal verkrijgbare componenten als Festo, Siemens, Omron, etc.
Pneumatiek : Festo
Besturing : Siemens (standaard). MMI middels drukknoppen of touch panels.
Band snelheden : Frequentie geregeld of Servo aangedreven.
Uitvoering : Standaard RVS 304, gebeitst en gepareld.(rvs 316L op verzoek).  RVS/Polycarbonate afscherming.
Snelwisselsystemen : Eenvoudig verwisselbaar middels formaatdelen of traploos instelbaar.
Interface : Diverse mogelijkheden. Eenvoudige lijnintegratie in elke lijn, vanuit diverse bronnen,zoals fotocellen, potentiaalvrij contact 24V, encoders, pc’s/plc’s, verpakkingsmachines, eind- of benaderingsschakelaars. Communicatie evt. via bussystemen.
Techniek : Food Grade. RVS/Polycarbonaat afscherming, CE. Inzetbaar in HACCP, GMP+, BRC, IFS en ISO omgevingen.
Voedselveiligheid : Optie; uitvoering van de machines en transportsystemen met geïntegreerde UV-C desinfectie verlichting. Reductie van microbiologische bedreigingen en verhoging van de houdbaarheid van de verse producten. Een hogere kwaliteit eindproduct met behoud van de productiecapaciteit.
Service : Onze service engineers zijn goed opgeleid, VCA getraind en bekend met de voorschriften en gebruiken binnen de voedingsmiddelen industrie.
Energie : 230/400 V – 50 Hz   /   6-8 bar lucht.

 

  • Robuust, veilig, onderhoudsarm, degelijke constructie, gemakkelijk reinigbaar, eenvoudige bediening, energievriendelijk.

    * Alle afbeeldingen zijn een combinatie van fictie (design) en realiteit (reële technologie).

V-Tech lanceert lucht desinfectierobots in de BeNeLux

Voor lokale luchtbehandeling introduceert V-Tech de BooCax desinfectie robottechnologie.

Lees meer

V-Tech distributeur Harkom verticale vulmachines

V-Tech Holland is nu ook distributeur van HARKOM verticale vulmachines in de BeNeLux.

Lees meer

VTech dekselaar voor emmers

Nieuwe dekselaar voor emmers in gebruik genomen.

Lees meer

Nieuwe basic schroefontnester

Nieuwe compacte basic schroefontnester, type VTSD-1D

Lees meer

Tray ontnester - kratten vulsysteem champignons en soft fruit.

VT60V 3x3 tray ontnester met krattentransport - (ont)stapel systeem

 

 

Lees meer

Servo motoren voor V-Tech

Gebruik van Groschopp servo technologie voor V-Tech Line schroefontnesters

Lees meer

^ Naar boven