Duurzame oplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie

Duurzaamheid

 

V-Tech Venture heeft zich in hoofdzaak gespecialiseerd in machinebouw voor de voedingsmiddelenindustrie. Echter in relatie tot duurzaamheid en energiebesparing kunnen wij vanuit onze kennis en ervaring u ondersteunen om uw onderneming gereed te maken voor de toekomst ! Wij willen u graag ontzorgen op het gebied van advies, levering & installatie alsmede aanvragen van subsidies, vergunningen en eventuele financiering.

 

Duurzaamheid = Maatschappelijke verantwoordelijkheid en kosten besparend !

 

 

Duurzaam ondernemen

 
 • Is direct kosten besparend
 • Is continuïteit voor uw onderneming
 • Levert een bijdrage aan de maatschappelijke ontwikkelingen
 • Komt tegemoet aan verdergaande overheidsdoelstellingen en verplichtingen

 

Wij verzorgen

 
 • Advies op het gebied van energiebesparing waaronder een haalbaarheidsonderzoek en energie-audit en verlichtingsplan.

 • Energiebesparing in uw bedrijfshal door slimme veranderingen en engineering op maat, waarbij uw personeel minder wordt belast en productie-efficiëntie wordt bereikt.

 • Integratie van Zonne-energie en middels het ontwerpen, leveren en installeren van uw zonne-energie systeem.

 • LED verlichting in uw onderneming teneinde een directe besparing te realiseren.

 • Aanvragen (ontzorgen) op gebied van subsidies, vergunningen, keuzes in technische mogelijkheden en eventuele financiering.

 • Verpakkingsmachines en proces apparatuur welke inmiddels duurzaam worden geproduceerd en biologisch afbreekbare verpakkingen en/of recyclebare verpakkingen kunnen verwerken.

 • Circulaire machinebouw waarbij uw oude machines mogelijk nog goed kunnen worden hergebruikt en verouderde delen worden vernieuwd. Een hoge productiviteit en efficiency geven en daarmee een optimaal bedrijfsresultaat en maximaal rendement uit uw investering

 

 

 

Waar draait het om

 

Staat u even stil bij het pand waar de machines staan, verwarmt u nog met gas? Verlicht u nog met TL armaturen? Wij adviseren en ontwerpen graag een energieconcept waarbij uw totale energiehuishouding en machinepark mee wordt genomen in uw lichtplan en klimaatbeheersing van het bedrijf.

 

Maak gebruik van de subsidies die beschikbaar zijn en maak een grote stap naar CO2 neutrale productie. De zonne-energie integratie service van ons staat tot uw beschikking om u vakkundig en persoonlijk door de vergunningprocedures, subsidieaanvragen en technische doolhoven van de zonnepaneel techniek te loodsen.

 

Waarom

 

Wij willen met onze eigen ervaringen en technische knowhow een bijdrage leveren aan de effectiviteit en duurzaamheid van werkprocessen van onze klanten.

 

 

   

Voorbeeld

 

 

 

  

 

 

 

 

^ Naar boven