V-Tech Line dubbelbaans dekselaar

14 augustus 2018

 

Voor een nieuwe verpakkingslijn in de vis industrie in Nederland is dit voorjaar een  dubbelbaans dekselaar gebouwd. Deze deksel applicator is daarnaast geschikt voor het verwerken van meerdere formaten verpakkingen (formaatwisseldelen) en is beschikbaar voor diverse branches in de voedingsmiddelenindustrie.

 

De verpakkingen (trays, cups) worden vanuit de topsealmachine ontvangen en gebufferd. Per takt van de deksel machine worden 2 rijen van producten in de machine gelaten en in het formaatdeel opgevangen. Inmiddels zijn 2 rijen deksels uit het magazijn genomen en worden vervolgens op de verpakkingen geplaatst. Daarna verlaten de verpakkingen de machine en wordt de nieuwe dubbelbaans charge ingeladen.

 

Hiermee is het product portfolio van V-Tech uitgebreid en kunnen dubbelbaans verpakkingslijnen van zowel dubbelbaans ontnesters als dekselaars worden voorzien.

 

       

 

 Voor meer informatie: +31 (0)6 8390 5287 info@vtechholland.com

 

 

Ga terug

V-Tech Line dubbelbaans dekselaar

Voor dubbelbaans verpakkingslijnen is er een 2-baans dekselapplicator beschikbaar.

Lees meer

Flexibele 2-baans schroefontnester

Flexibele schroefontnester/buffer voor 2-baans verpakkingslijnen.

Lees meer

Ontnester voor inlegvellen, kartons en blisters

Ontnester ontwikkeld voor inlegvellen, karton en blister verpakkingen.

Lees meer

Dubbelbaans ontnesters van V-Tech

Om dubbelbaans verpakkingslijnen van schalen te voorzien is de V-Tech Line series aangevuld met een 2-tal flexibele schalen ontnesters.

Lees meer

Eerdere nieuwsberichten van V-Tech

Lees meer

^ Naar boven